Onderzoek doodgeschoten man nog in volle gang

donderdag 4 december 2014

Rosmalen - De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de doodgeschoten man in Rosmalen. Het 49-jarige slachtoffer uit Rosmalen werd dinsdagavond 2 december rond 18.50 uur neergeschoten op het fietspad bij de Van Oldenbarneveltlaan en overleed ter plaatse.

Aanstaande zaterdag zal sectie worden verricht op het lichaamvan de man. De resultaten daarvan worden meegenomen in het onderzoek. In debuurt van het lichaam van het slachtoffer werd dinsdagavond een dode hondaangetroffen. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht. De politie gaat er inmiddelsvanuit dat het om de hond van het slachtoffer gaat. Maandagavond 8 decemberwordt in het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht besteed aan de zaak. Deeerste uitzending is rond 18.15 uur te zien bij Omroep Brabant TV. Daarna wordthet programma ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 9 december 17.15 uur.

Getuigenoproep

Mensen die nog informatie over de zaak hebben en nog geencontact met de politie hebben gehad, worden vriendelijk verzocht zich (alsnog)te melden. Dat kan bij de recherche in 's-Hertogenbosch via 0900-8844. Anoniemmelden kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hedel | 112 alarmeringen Hedel | Goedkoop Tanken in Hedel | Supermarkten in Hedel | Weerbericht Hedel