Politie doorzoekt bosperceel na melding

zaterdag 25 oktober 2014

Rosmalen - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een bosperceel nabij de Maliskamp in Rosmalen doorzocht na een melding dat er mogelijk een kind zou zijn achtergelaten. In het bosperceel werd niets aangetroffen.

Melding

Rond 22.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van tweepassanten. Zij zouden bij een bosperceel ter hoogte van de kruising van deGraafsebaan en de Eikenburglaan een man hebben gezien die over het fietspadlangs het bos liep. De man zou mogelijk een baby of klein kind bij zich hebbengehad. Even later meenden de getuigen dezelfde man terug te zien komen zonderkind.

Zoektocht

Omdat de mogelijkheid bestond dat het kind in de bossen wasachter gelaten heeft de politie geen enkel risico genomen en is direct een grotezoektocht gestart. Deze duurde tot zaterdagochtend 6.30 uur. Daarbij zijnspeurhonden en een sectie ME ingezet. De brandweer assisteerde metwarmtecamera's. In het bos werd niets aangetroffen.

Getuigen

De politie probeert alle mogelijkheden uit te sluiten en doetdaarom nog verder onderzoek. Daarom zijn we op zoek naar mogelijke anderegetuigen die iets gezien hebben dat meer duidelijkheid kan verschaffen. Met namezijn we daarbij op zoek naar de onbekende man die vrijdagavond rond 22.00 uurbij het bos liep. Ook andere personen die rond dit tijdstip langs het bos hebbengelopen wordt gevraagd zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hedel | 112 alarmeringen Hedel | Goedkoop Tanken in Hedel | Supermarkten in Hedel | Weerbericht Hedel