Politie zoekt getuigen n.a.v. ongeval

dinsdag 30 juni 2015

Hoenzadriel - De politie is op zoek naar getuigen van een conflict tussen een fietser en een automobilist. Het incident deed zich voor op maandag 29 juni omstreeks 19.30 uur op de Hoenzadrielsedijk in Hoenzadriel.

Een 48-jarige fietser reed over de Hoenzadrielsedijk. De man zaguit tegenovergestelde richting een auto met hoge snelheid aankomen,bestuurddoor een 22-jarige automobilist uit Den Bosch. De auto reed tegen het voorwielvan de 48-jarige fietser aan. De automobilist reed vervolgens met hoge snelheidweerdoor maar kwam even later weer bij de fietser terug omdat de auto blijkbaarschade had opgelopen en een knarsend geluid maakte.

De automobilist nam een dreigende houding aan en riep dat defietser de schade aan zijn auto moest betalen. De fietser wilde hier natuurlijkniet aan meewerken. Vervolgens wilde de automobilist weten met wie hij te makenhad en begon de fietser te fouilleren. Toen hij niets kon vinden gaf hij defietser een duw waardoor deze laatste van de dijk viel. De fietser liep daarbijschaafwonden op.

De 22-jarige bestuurder van de auto werd later die avond in DenBosch alsnog aangehouden. De politie wil graag in contact komen met getuigen vanhet voorval.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen watgezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Ofals u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politievia Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.2015315397

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hedel | 112 alarmeringen Hedel | Goedkoop Tanken in Hedel | Supermarkten in Hedel | Weerbericht Hedel